Categories
Uncategorized

Почистване на печки и фурни, както и цялостно чистене на кухненски помещения

Една от многото услуги, които предлагаме, е почистване на печки и фурни. Други такива са: почистване на мебели и тапицерия, грижа за хигиената в кухнята, офиса, цялостната интериорна чистота и т.н.

Самата идея за почистване на електро уреди буди негодувание и кара всяка домакиня да бяга далеч от нея. За жалост, няма как тази отговорност да бъде прескочена. Освен в един случай – когато се обърнете за съдействие и помощ от професионалисти. В това число визираме и себе си. Лесно можете да го направите – контактите, посочено в сайта, за изцяло на Ваше разположение, ден и нощ. Но за това – малко по-късно.

Когато стане дума за почистване на печки и фурни, котлони, скари, в съзнанието ни изплува не самия обект за чистене, а това, с което той е покрит. Именно упоритите замърсявания правят този агажимент не просто неприятен, но напълно непоносим. Като добавим силните и опасни за здравето препарати, без които зацапванията не могат да се отстранят, картинката става съвсем отблъскваща. Мазнината и машинното масло са в топ 5 на най-неприятните за чистене консистенции. Тяхното отстраняване изисква време, търпение и силна ръка. Затова и домакините търсят помощ и съдействие. Такова предлагаме и ние!

Процедурата по почистване на печки и фурни

Включва в себе си няколко момента. На първо място, уговорката Ви с нас. Тя изяснява следните моменти: адрес и местонахождение и за какъв период от време желаете да ползвате услугите ни. Ако желаете да станете страна по абонамент за известен период от време, това е безкрайно изгодно за Вас и в услуга – за нас. По този начин оформяме удобен за двете страни график и периодичност на почистване на апартамент. Те могат да не са в дома Ви, а да подарите услугата на близките си – приятели, роднини и др.

След като сме уточнили дните и продължителността на целия период, в който ще се заемем с едно от най-бързо зацапваните кътчета в дома, забравяте за проблема. На Вас Ви остава единствено да се развихрите и да демонстрирате уменията си като кулинари. Гарантираме Ви, че няма да остава и следа от тях.

При връзка с нас можете да получите информация относно свободните дни, с които разполагаме, или Вие сами да изберете кога да Ви навестим. Ще уточним въпроси като заплащането, местоположението Ви, достъпа до помещенията и др. Почистването ще бъде бързо, експресно, протичащо според предварителните ни договорености и перфектно.

Очакваме Ви. Ние сме насреща, когато работата е напечена..или напълно опечена!