Categories
Uncategorized

Питате за ВиК услуги, но питате и за цени

Цената на всяка една от нашите ВиК услуги е формирана по начин, който да не ощети нито Вас, нито нас. По-високата цена, която ще платите, със сигурност е онази, която е следствие на отлагането Ви. Идентифицирали сте теч, установили сте, че има спукана тръба. Никога не можете да сте сигурни как се е стигнало до такова положение. Топка косми, малък неразградил се сапун, мазнина, дребни отпадъци храна. В банята или кухнята – все едно.

Не забравяйте, че проблемът може да започне от Вас, но да свърши на първия етаж в кооперацията. И всички по веригата ще са засегнати, защото не сте потърсили ВиК услуги с доказан произход и качество.

Бъдете разумни, за да спестите

Ако реагирате навреме и поръчате ВиК услуги, разходите Ви ще са много по-ниски от тези в бъдеще. Ако ни сигнализирате за авария или съмнения за зараждащ се проблем, нашата намеса може да предотврати къртене. Само си визуализирайте цялата баня с изкъртени плочки или несекваща струя мръсна вода в тоалетната. Представете си цялата кухня в мръсотия, следствие на затлачени тръби. А миризмата? А заразите? Нищо от това няма да Ви се случи, ако ни се обадите или пишете.

Дали ще пестите банкноти, или ще харчите енергия и време в чудене, избирате Вие. Но рано или късно, стигнало ли се е до намесата на водопроводчици, ще платите прескъпо. За да секнете това в зародиш, постъпете правилно.

Страната е малка, затова сме винаги в обхват

И в пряк, и в преносен смисъл, ние сме в обхват. Извън обсега на фирмата ни остават много малко населени места, макар че и те не са напълно недостижими.  Ръководени от идеята, че всеки заслужава достъп до ВиК услуги, разпростираме уменията си надалеч. Обслужваме малки и големи, възрастни хора, самотни майки и вярваме, че всички те остават благодарни.

Запомнете, че ако Ви тръгне на вода, не означава, че ще ви върви по вода. Може да потънете, може да Ви стане задушно и некомфортно. Миризмата може да не Ви понесе, дори да отнесе дома Ви. Не говорим за наводнения, а за течове с неясен произход, довели до фатален край. Говорим Ви за предвидливост, за смелост да се обадите и потърсите помощ.

Не бъдете горделиви и не искайте твърде много от себе си. Ако не сте запознати с естеството на нашата работа, не бързайте да вадите ботуши и ръкавици. Помислете дали наистина осъзнавате с какво се захващате.